Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Arla Protino framboos 4 x 125 ml

6,99

Bestellen

Beschrijving

Arla protino bestellen doe je bij Protinobestellen.nl Bestel en laat het gekoeld thuisbezorgen. Uw dagelijkse behoefte eiwitten voor iedereen die wel iets extra’s kan gebruiken. Laat uw Protino bezorgen door Postnl. 

Arla Protino

Een heerlijke frisse zuiveldrank boordevol smaak en eiwitten in een klein flesje. Dat is Arla Protino! Arla Protino is gemaakt van dagverse zuivel en is 100% natuurlijk. Deze eiwitrijke zuiveldrank bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Bovendien heeft Arla Protino een heerlijk frisse smaak en is dus nog lekker ook.

Voor iedereen met een extra eiwitbehoefte

Arla Protino is een smaakvolle eiwitrijke zuiveldrank, geschikt als aanvulling op de dagelijkse voeding voor iedereen die wel wat extra’s kan gebruiken. Per flesje van 125 ml bevat Arla Protino gemiddeld 13,6 g eiwit en 255 kcal. Daarmee krijg je met één flesje een flinke portie eiwit binnen.

Ideaal voor iedereen met een extra eiwitbehoefte, zoals bijvoorbeeld ouderen, mensen met weinig eetlust, mensen die moeten aansterken, of sporters. Arla Protino kan gemakkelijk op elk moment van de dag genuttigd worden, zo uit het flesje.

Bron van eiwit

Zuivel is een uitstekende bron van eiwitten. Eiwitten dragen bij aan de groei en instandhouding van spiermassa en het behoud van sterke botten.

Voedingswaarde per 100 ml

kJ/kcal 848 /203 , vet 11 gram waarvan verzadigd vet 6,5 gram, koolhydraten 14 gram waarvan suikers 14 gram, eitwit 11 gram, zout 0,07 gram

Ingrediënten

water, room, melkeiwit, suiker, 9% framboos, maïszetmeel, natuurlijk aroma, cultures van micro-organismen

Houdbaarheid

Na openen beperkt houdbaar

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren bij max. 7°C

Allergenen

Bevat koemelkeiwit, lactose en mais

Aanvullende informatie

Kalium 95,83 mg per 100 ml Fosfaat 50,09 mg per 100 ml

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.