Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Koopmans Bladerdeeg 10 plakjes 12 x 12 cm 450 g

1,70

Beschrijving

Wettelijk benaming

Bladerdeeg

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEBLOEM, water, plantaardige margarine (palmolie, water, zout, emulgator (E471), vitamine A en D3), bakkerszout Kan sporen van MELK bevatten.

Voedingswaarden per 100 gram

GDA

Energie340,00kcal0,00%
Vet18,00gram0,00%
waarvan verzadigd9,10gram0,00%
Koolhydraten38,00gram0,00%
waarvan suikers0,60gram0,00%
Eiwitten5,20gram0,00%
Zout1,23gram0,00%

 

Bewaarinstructies

Houdbaarheid: Bij -6°C 1 week. Bij -12°C 1 maand Bij -18°C zie onderzijde verpakking. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Geografisch gebied

Netherlands

Bereidingsinstructie

Voorbereiding: 1. haal de bakplaat uit de oven en verwarm de oven voor. 2. Gebruik bakpapier of vet de bakplaat in met boter of margarine. 3. Haal de bevroren plakjes bladerdeeg van elkaar, verwijder de folie en laat de plakjes eerst 5 tot 10 minuten ontdooien. (Leg de ongebruikte plakjes bladerdeeg direct in een afgesloten plastic zakje terug in de vriezer). Verwarm de oven voor op (elektrische oven*) 225°C Appelflappen: 1 pak Koopmans Bladerdeeg Origineel, 3 grote appels (bijv. Elstar), 50g rozijnen, 20g suiker, 1tl kaneel. Bereidingswijze: 4. Schil de appels, verwijder de klokhuizen en snijd de appel in blokjes. Meng de appelblokjes met de rozijnen, suiker en kaneel. 5. Verdeel het appelmengsel over de plakjes bladerdeeg en bevochtig de randen met water. 6. Vouw het plakje bladerdeeg dicht tot een driehoek en druk de randen goed aan. 7. Bevochtig de bovenkant van de flap met water en druk de flap in suiker. 8. Leg de appelflappen op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. Bak ze in circa 15 minuten goudbruin. Saucijzenbroodjes: 1 pak Koopmans Bladerdeeg Origineel, 400g gekruid gehakt, 1 losgeklopt ei. Bereidingswijze: 4. Leg een rolletje gehakt (circa 40 gram) op een helft van een plakje bladerdeeg en bevochtig de randen met water. 5. Vouw het plakje bladerdeeg dubbel en druk de randen goed aan. 6. Bestrijk het deeg met losgeklopt ei. 7. Leg de saucijzenbroodjes op de bakplaat en plaats deze in het midden van de oven. 8. Bak de saucijzenbroodjes in circa 20 minuten goudbruin. *Temperatuurinstellingen voor andere ovens worden op onze verpakking aangegeven

Contactnaam van het product

Koopmans

Communicatieadres

Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

 

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.