Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

The geen wine company tempranillo 750ml

3,99

Uitverkocht

SKU: ASM340-10001 Categorieën: , Tags: , , , ,

Beschrijving

Eens Spaanse, fruitige rode wijn.
The Green Wine Company heeft als doel om samen met zijn gepassioneerde wijnboeren duurzame wijnen uit een uitgebalanceerd ecosysteem in de wijngaardente creëren. Tussen de wijnranken groeien bloemen en kruiden, vliegen lieveheersbeestjes en zoemen de bijen.De biologische wijnboer geeft graag de natuur de ruimte. Het levert gezonde wijnranken op die diep wortelen en het beste uit de grond halen. Vino de la Tierra de Castilla Castilla is een Spaanse geografische aanduiding voor Vino´s de la Tierra (landwijnen) die afkomstig zijn uit het bekende wijngebied La Mancha, waar voor deze wijnen geen Denominación de Origin is. Tempranillo Tinto Deze wijn is gemaakt door onze Spaanse wijnboer op basis van de karaktervolle tempranillo druif. Het resultaat is een robijnrode, uitgebalanceerde wijn met rijpbosfruit en kruiden. Deze wijn is heerlijk bij biologische kazen, tapas, rijstschotels en vleesgerechten.

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.