Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Markant Mix voor appeltaart 400 g

0,81

SKU: 2767007 Categorieën: , , Tags: ,

Beschrijving

Zelf toevoegen:

  • 1 pak Markant appeltaartmix
  • springvorm ø 24 cm
  • 160 gram zachte boter of margarine
  • 1 ei • 4 à 5 zure appels (circa 1kg)
  • 75 gram rozijnen • 50 gram suiker
  • 2 à 3 theelepels kaneel (circa 9 gram)
  • 50 ml warm water

Wettelijk benaming

Appeltaartmix

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEMEEL, suiker, rijsmiddel (rijsmiddel:E450/E500, TARWEZETMEEL), gejodeerd zout, aroma. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten.

Voedingswaarden per 100 gram

GDA

Energie360,00kcal0,00%
Vet1,10gram0,00%
waarvan verzadigd0,30gram0,00%
waarvan meervoudig onverzadigd0,60gram0,00%
waarvan enkelvoudig onverzadigd0,10gram0,00%
Koolhydraten78,20gram0,00%
waarvan suikers37,00gram0,00%
Voedingsvezel2,60gram0,00%
Eiwitten8,10gram0,00%
Zout1,80gram0,00%
Natrium0,72gram0,00%

Bewaarinstructies

Koel, droog en donker bewaren

Geografisch gebied

Germany

Bereidingsinstructie

Gebruiksaanwijzing: Benodigdheden: • 1 pak Markant appeltaartmix • springvorm ø 24 cm • 160 gram zachte boter of margarine • 1 ei • 4 à 5 zure appels (circa 1kg) • 75 gram rozijnen • 50 gram suiker • 2 à 3 theelepels kaneel (circa 9 gram) • 50 ml warm water Bereiding in de oven: • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. • Was de rozijnen en laat ze daarna 15 tot 30 minuten in het warme water wellen. • Vet de binnenkant van de springvorm in. • Doe de appeltaartmix, de boter en ¾ deel losgeklopt ei in een beslagkom. • Kneed het geheel op de laagste stand tot een deeg met een mixer met deeghaken. • Bij hogere kamertemperaturen is het aan te raden het deeg 1 uur in de koelkast te koelen (om het beter te kunnen vormen). Bekleed de springvorm met 3/4e deel van het deeg. • Dep de rozijnen droog. Schil de appels en haal de kern eruit. Snijdt de appels daarna in kleine blokjes. Meng de rozijnen, de suiker en het kaneel door de appelblokjes heen. • Vul de met deeg beklede springvorm met de vulling en verdeel deze gelijkmatig. • Rol de rest van het deeg uit en snijdt het in circa 2 cm brede repen en leg deze kruislings over de vulling. Bestrijk met het overgebleven ¼ deel losgeklopt ei de repen en de rand van de taart. • Zet de appeltaart nu in de voorverwarmde oven op het rooster, en bak circa 60 tot 70 minuten. De baktijd per oven kan variëren. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw oven. De appeltaart irca 1 uur laten afkoelen daarna de springvorm verwijderen. • De taart naar eigen smaak garneren. • Elektrische oven: 180 ºC • Heteluchtoven: 165 ºC • Gasoven: stand 2-3

Contactnaam van het product

Markant consumentenservice

Communicatieadres

Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

 

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.