Bestel voor €25,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 13:30 uur besteld, morgen in huisS | S(053)203 2078S06 1350 2681
1763105

Dr.Oetker mix voor Kwarktaart citroen 445 g

3,77

Productbeschrijving

Zelf toevoegen:

  • 500 g magere kwark
  • 250 ml slagroom
  • 60 g boter/margarine
  • 400 ml water
  • Springvorm

Wettelijk benaming

Mix voor kwarktaart citroen.

Ingrediënten

Ingredienten: taartmix (215 gram):suiker, gelatine, glucosestroop, palmolie, emulgatoren (E 472a, E 471), gemodificeerd maïszetmeel, maltodextrine, 0,7% citroensappoeder, natuurlijke citroen- en limoenaroma’s, MELKEIWITTEN (bevat LACTOSE), voedingszuur (citroenzuur), aroma Kan sporen van EI en TARWE (GLUTEN) bevatten. Ingrediënten kruimelbodemmix (230 gram): TARWEBLOEM, suiker, plantaardige olie (palm, raapzaad), rijsmiddelen (E 500, E 503, E 450), zout, emulgator (zonnebloemlecithine) Kan sporen van EI en MELK bevatten

Voedingswaarden per 100 gram

GDA

Energie215,00kcal0,00%
Vet12,00gram0,00%
waarvan verzadigd6,50gram0,00%
Koolhydraten22,00gram0,00%
waarvan suikers14,00gram0,00%
Eiwitten5,60gram0,00%
Zout0,25gram0,00%

Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.

Geografisch gebied

Netherlands

Bereidingsinstructie

Zelf toevoegen: 500 g magere kwark, 250 ml slagroom, 60 g boter, 400 ml water. Benodigdheden Springvorm 24 cm, mixer met garden Bereidingswijze: Taartbodem bereiden (5 minuten): – Leg het bijgesloten velletje bakpapier over de springvormbodem. Plaats de rand hierop en sluit de springvorm. -Smelt 60 gram boter in een pannetje. -Neem het pannetje van het vuur en roer de inhoud van het zakje kruimelbodemmix door de gesmolten boter. -Bedek de bodem van de springvorm gelijkmatig met de massa en druk dit stevig aan met de bolle kant van een lepel. -Zet de vorm ca. 10 minuten in de koelkast. Taart bereiden (5 minuten): – Doe de 400 ml water op kamertemperatuur (10-20°C) en de taartmix in een kom en klop dit met een mixer met garden op de laagste stand in 1 minuut tot een glad mengsel. – Voeg de kwark en de ongeklopte slagroom toe en klop het mengsel met de mixer op de hoogste stand ten minste 2 minuten tot een luchtige massa. Gebruik voor het beste resultaat de kwark en slagroom direct vanuit de koelkast. – Schenk het taartmengsel over de bodem. – Laat de taart ten minste 2 1/2 uur opstijven in de koelkast. Versieren (5 minuten): – Versier de taart eventueel met toefjes slagroom en verse vruchten.

Contactnaam van het product

Dr. Oetker

Communicatieadres

Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.