Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Dr.Oetker Bladgelatine 20 g

1,25

Beschrijving

Wettelijk benaming

Gelatine

Ingrediënten

Ingrediënten: 100% gelatine.

Bewaarinstructies

Koel en droog bewaren.

Geografisch gebied

Netherlands

Bereidingsinstructie

15 blaadjes zijn voldoende voor 1,25 liter vloeistof. Opmerking: Gelatine niet met verse kiwi, ananas, papaya of vijgen gebruiken. Deze vruchten vooraf blancheren of uit blik gebruiken. Bij warme bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes een voor een in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en door de warme, te geleren vloeistof roeren totdat de blaadjes zijn opgelost. Bij koude bereiding: het nodige aantal gelatineblaadjes een voor een in koud water leggen en ongeveer 5 min. laten weken. De blaadjes eruit nemen, uitknijpen en de blaadjes in een pannetje leggen en deze mengen met 5 eetlepels water. Verwarm ge gelatine al roerend tot de gelatine volledig is opgelost (niet koken). De gelatine laten afkoelen tot kamertemperatuur en de gelatine voordat deze begint te binden, al roerend toevoegen aan de vloeistof. In de koelkast laten opstijven (minstens 2 uur).

Contactnaam van het product

Dr. Oetker

Communicatieadres

Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.