Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Markant Cakemeel 500 g

0,77

SKU: 2766701 Categorieën: , , , Tags: , , ,

Beschrijving

Zelf toevoegen:

  • 250 gram Markant cakemeel (Let op: de hoeveelheid meel in dit pak is voor 2 cakes!)
  • 1 cakevorm (circa 26-28 cm)
  • 200 gram zachte boter of margarine
  • 200 gram witte basterdsuiker
  • 3 eieren
  • 50 ml melk

Wettelijk benaming

Cakemeel – voor 2 cakes

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEMEEL, TARWEZETMEEL, rijsmiddel: E450/E500, gejodeerd zout, verdikkingsmiddel: E415, aroma. Dit product kan sporen van NOTEN bevatten.

Voedingswaarden per 100 gram

GDA

Energie346,00kcal0,00%
Vet2,00gram0,00%
waarvan verzadigd0,60gram0,00%
waarvan meervoudig onverzadigd1,20gram0,00%
waarvan enkelvoudig onverzadigd0,20gram0,00%
Koolhydraten69,20gram0,00%
waarvan suikers0,70gram0,00%
Voedingsvezel4,00gram0,00%
Eiwitten10,80gram0,00%
Zout1,70gram0,00%
Natrium0,68gram0,00%

Bewaarinstructies

Koel, droog en donker bewaren.

Geografisch gebied

Germany

Bereidingsinstructie

Gebruiksaanwijzing: Benodigdheden: • 250 gram Markant cakemeel (Let op: de hoeveelheid meel in dit pak is voor 2 cakes!) • 1 cakevorm (circa 26-28 cm) • 200 gram zachte boter of margarine • 200 gram witte basterdsuiker • 3 eieren • 50 ml melk Tip: circa 1 theelepel = 2 gram citroensap Bereiding in de oven: • Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. • Vet de cakevorm in. • Klop de boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. • Voeg de basterdsuiker toe en meng het geheel tot een glad cakebeslag. • Mix er één voor één de eieren door en klop het geheel gedurende circa 3 minuten op de hoogste stand tot een glad cakebeslag. • Voeg 250 gram cakemeel en de melk toe (eventueel nu ook het citroensap toevoegen) en meng dit eerst circa 1 minuut op de laagste stand en vervolgens op de hoogste stand tot een glad cakebeslag. • Vul de cakevorm met het beslag en verdeel het gelijkmatig. • Plaats de cakevorm op het rooster in het midden van de oven en bak circa 60 tot 70 minuten. De baktijd per oven kan variëren. Raadpleeg hiervoor de gebruiksaanwijzing van uw oven • Tip: Prik met een satéprikker in het midden van de cake. Wanneer de prikker er droog en schoon uitkomt is de cake gaar. • Laat de cake na het bakken nog 10 minuten in de vorm staan, haal de cake er daarna uit en laten afkoelen op een rooster. • De cake naar eigen smaak garneren. • Elektrische oven: 160 ºC • Heteluchtoven: 150 ºC • Gasoven: stand 2-3 Variatietip Muffins Met het basisrecept voor 1 cake kunnen ook muffins/cupcakes gebakken worden. Het beslag is voldoende voor 15 tot 20 stuks. Deze dienen 25 tot 30 minuten gebakken te worden. • Elektrische oven: 175 ºC • Heteluchtoven: 160 ºC • Gasoven: stand 3-4

Contactnaam van het product

Markant Consumentenservice

Communicatieadres

Antwoordnummer 3500 4140 VH Beesd

 

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.