Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Paprika duo rood geel

1,49

Beschrijving

Een gele en een rode paprika samengevoegd in één verpakking zodat iedereen tevreden is. Beiden zijn zoet en sappig van smaak
Bewaren: Buiten de koelkast

Boodschappenboer hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Dat geldt natuurlijk ook voor ons groente en fruit. Om de kwaliteit van ons groente en fruit te onderstrepen hebben wij een aantal weetjes onder elkaar gezet, zo weet je precies wat je van ons kunt verwachten.

Wist je dat ons groente en fruit:

  • Op de dag van bezorgen ’s ochtends al vroeg bij ons geleverd wordt, ook op zaterdag.
  • Nooit langer dan een dag in ons magazijn ligt.

Ons keurmerk:

  • Waar mogelijk geven wij een middels ons eigen keurmerk een minimale houdbaarheid af. Je herkent deze producten aan het “5+ dagen” logo. Zo weet je dat onze producten minimaal 5 dagen houdbaar zijn, en vaak nog wel langer!

*Kijk altijd op het etiket van het door jou bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.