Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S

Zoete Appels Voordeelzak 1,5kg, ca. 9 stuks

2,72

Beschrijving

De populairste appel van Nederland. De Elstar is een kruising tussen de Ingrid Marie en de Golden Delicious.

Boodschappenboer hecht veel waarde aan de kwaliteit van haar producten. Dat geldt natuurlijk ook voor ons groente en fruit. Om de kwaliteit van ons groente en fruit te onderstrepen hebben wij een aantal weetjes onder elkaar gezet, zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten. Wist u dat ons groente en fruit:

  • Op de dag van bezorgen ’s ochtends al vroeg en bij ons geleverd wordt, ook op zaterdag
  • Nooit langer dan een dag in ons magazijn ligt

Ons keurmerk:

  • Waar mogelijk geven wij een middels ons eigen keurmerk een minimale houdbaarheid af. U herkent deze producten aan het “5+ dagen” logo. Zo weet u dat onze producten minimaal 5 dagen houdbaar zijn, en vaak nog wel langer!

*Kijk altijd op het etiket van het door u bestelde product, want er kunnen meerdere varianten van het etiket in omloop zijn. Boodschappenboer biedt u de informatie over voedingswaarden die wij ontvangen van onze leveranciers ongewijzigd aan, waardoor de aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de informatie bij onze leveranciers blijft.