Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 10:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S06 1350 2681

Over Boodschappenboer


Boodschappenboer, de slimme online supermarkt voor heel Nederland.

Boodschappenboer ziet graag dat al haar klanten 100% tevreden zijn.
Om te zorgen dat je precies weet waar je aan toe bent hebben wij 8 beloftes onder elkaar gezet. Dit beloven wij, en daardoor weet jij precies waar je aan toe bent!

 


1. Vanaf €75,- gratis bezorgd

Niemand wil te veel betalen en als het om bezorgkosten gaat liever helemaal niets. Daarom krijg je bij Boodschappenboer je boodschappen gratis thuisbezorgd als je voor €75,- of meer besteld.

2. Veilig online betalen
Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken kan je op onze website veilig en snel met iDEAL betalen. Dit scheelt jou tijd aan de deur en zo hoeven onze bezorgers niet met geld over straat.

3. Gekoeld/diepgevroren aangeleverd
Om de kwaliteit van je boodschappen te garanderen, vervoeren wij deze in speciale boxen. De gekoelde- en diepvriesartikelen worden vervoerd in een isolatiebox. Diepvriesartikelen komen altijd diepgevroren aan. De bezorger pakt de boodschappen uit de verschillende boxen als hij gearriveerd is.

4. Vers garantie, herkenbaar aan het “ 8+ “ logo bij de productafbeelding
Het liefst pak je in de winkel het appeltje dat er het mooiste uitziet en de melk met de langste houdbaarheid. Wij begrijpen dat lastig gaat worden als je online boodschappen besteld. Daarom hebben wij onze versproducten voorzien van een speciaal logo. Aan dit logo kan je zien hoe lang het product minimaal houdbaar is op de dag van bezorgen.8days

‘Een product met dit logo is dus minimaal 8 dagen houdbaar!’

 

5. Ruim assortiment zoals in de supermarkt
Boodschappenboer biedt een ruim assortiment aan producten aan. Zo vindt je bij ons de bekende A-merken zoals ‘Coca-Cola’  maar ook een eigen huismerk ‘G’woon’. Daarnaast hebben wij het budget merk ‘Óké’. Zo hebben wij voor iedereen wat wils.

6. Bezorging door heel Nederland
Bezorgen doen wij door een groot deel van Nederland, maar met name in Gelderland en Overijssel.

7. Slimme bundeling, beter voor het milieu, geen onnodige drukte in jouw straat
Wij bundelen onze bezorgingen met andere food-leveranciers. Dit wil zeggen dat wanneer wij bij jou de boodschappen komen bezorgen wij direct de maaltijdbox of het vleespakket van de buurman bezorgen. Wij rijden dus altijd met volle wagens, wat weer beter is voor het milieu en de drukte in jouw straat.

8. Geen abonnement; je zit dus nergens aan vast
Bestellen kan wanneer jij dat wilt, niets meer en niets minder. Heb je even geen boodschappen nodig, dan sla je een keertje over.

De waardering van www.boodschappenboer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 74 reviews.