Bestel voor €30,- en gratis bezorgd bij €75,-S | SMa t/m vrij voor 13:30 uur besteld, morgen in huisS | S(085) 1301 760S06 1350 2681

Kant en klaar maaltijden aan huis voor bejaarden

Bent u niet meer in staat om zelf uw maaltijden te bereiden? Boodschappenboer biedt u een oplossing. Boodschappenboer levert kant en klaar maaltijden aan huis. Ideaal voor senioren, bejaarden of iemand die moeilijk ter been is. Kant en klaar maaltijden eten hoeft geen straf te zijn. De maaltijden van Boodschappenboer zijn gezond, makkelijk te bereiden en vooral heel lekker.

Bekijk hier al onze maaltijden

Kant en klaar maaltijden


Waarom kant en klaar maaltijden aan huis laten bezorgen?

Kant en klaar maaltijden aan huis laten bezorgen is de perfecte oplossing voor mensen die wel een beetje hulp kunnen gebruiken. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? U kunt keuze maken uit een ruim assortiment aan kant en klaar maaltijden. Er is keuze uit zowel diepvries maaltijden als kant en klaar maaltijden die u in de koelkast kunt bewaren.

Onze maaltijden worden bereid door professionele koks. Vlees, vis, vegetarisch of alleen een soepje?  Voor degene die wel wat extra’s kan gebruiken hebben wij verrijkte voeding.

Kant en klaar maaltijden combineren met de dagelijkse boodschappen

Naast de kant en klaar maaltijden kunt u ook uw dagelijkse boodschappen bestellen bij Boodschappenboer. Deze worden tegelijkertijd met uw maaltijden geleverd. Maak een keuze in de webshop uit duizenden producten. Zo kunt u bijvoorbeeld naast uw kant en klaar maaltijden genieten van een lekkere vruchtensap en een toetje achteraf.

Bekijk hier al onze kant en klaar maaltijden

Kant en klaar maaltijden aan huis voor bejaarden, bezorgd door heel Nederland

Onze kant en klaar maaltijden worden bezorgd door heel Nederland en zijn daarom uitermate geschikt voor bejaarden. De maaltijden, samen met de overige boodschappen, zijn verpakt in speciale plastic tassen. Om de kwaliteit van je maaltijden en boodschappen te garanderen, vervoeren wij deze in speciale boxen. De gekoelde- en diepvriesartikelen worden vervoerd in een isolatiebox. Diepvriesartikelen komen altijd diepgevroren aan. De bezorger pakt de boodschappen uit de verschillende boxen als hij gearriveerd is.

Vers garantie, herkenbaar aan het “ 8+ “ logo bij de productafbeelding

Het liefst pak je in de winkel het appeltje dat er het mooiste uitziet en de melk met de langste houdbaarheid. Wij begrijpen dat dat lastig gaat worden als je online je kant en klaar maaltijden besteld. Daarom hebben wij onze versproducten voorzien van een speciaal logo. Aan dit logo kan je zien hoe lang het product minimaal houdbaar is op de dag van bezorgen.8days

‘Een product met dit logo is dus minimaal 8 dagen houdbaar!’

Gezonde en verse kant en klaar maaltijden voor ouderen

Boodschappenboer werkt uitsluitend met verse ingrediënten, geen toegevoegde E-nummers en weinig zout! Doordat wij op afroep produceren blijven voedingsstoffen en vitaminen uitstekend bewaard. Zo voorzien wij u van een verse en voedzame maaltijd met een laag zoutgehalte.

Gaan de vitamines verloren door de microgolven?

De microgolven hebben geen invloed op de vitamines. Er worden dus niet extra vitamines afgebroken. Wel is het zo dat vitamines onder invloed van hitte verloren kunnen gaan. Postma-Smeets: ‘Het voordeel van een magnetron is dat de maaltijd sneller warmer wordt, daardoor gaan er minder vitamines verloren dan wanneer je het normaal kookt op vuur of op een inductieplaat.’ Bovendien hoef je in de magnetron ook veel minder water te gebruiken. Hierdoor kunnen er ook minder vitamines verloren gaan in het water.

‘In een magnetronmaaltijd hoeven niet perse minder vitamines te zitten, misschien zitten er zelfs meer in’, aldus Postma-Smeets. Dit komt omdat de groente in zo’n kant en klaar maaltijd na het oogsten snel en luchtdicht wordt verpakt, waardoor. Hierdoor kunnen er minder vitamines verloren gaan.

Bron: avrotros.nl

Bekijk onze kant en klaar maaltijden aan huis voor bejaarden

Welke kant en klaar maaltijden zijn het lekkerst?

‘Dat is denk ik heel persoonlijk. De een eet geen vlees, maar vindt een vegatarische maaltijd heel lekker. Iemand anders kiest liever voor een oosterse maaltijd, terwijl nog iemand anders juist aardappelen met groente en vlees wil. Dus het is heel afhankelijk van je persoonlijke voorkeur.’

Wel zijn er volgens Postma-Smeets richtlijnen waar je op kan letten. Zo is het aanbevolen om minimaal 150 gram groente in je maaltijd te hebben en juist zo weinig mogelijk zout. ‘Hoe dichter bij de 1 gram, hoe beter’. Let daarnaast op dat je voldoende vezels binnen krijgt. In witte pasta zitten weinig vezels, terwijl in aardappelen, bruine pasta en peulvruchten relatief veel zitten. Een roomsausje zorgt daarentegen weer voor veel verzadigd vet.

Bron: avrotros.nl

Bekijk hier al onze maaltijden

Tafeltje-dek-je

Tafeltje-dek-je is een dienst waarbij mensen (bejaarden, gehandicapten of chronisch zieken) een kant en klaar maaltijd thuis bezorgd krijgen, ook wel extramurale maaltijdvoorziening genoemd. Deze maaltijd wordt warm geleverd, of koud zodat deze in de magnetron kan worden opgewarmd. De naam is afgeleid van het sprookje Tafeltje dek je, ezeltje strek je en knuppel uit de zak van Grimm.

Indien er sprake is van een koude maaltijd, onderscheiden we een aantal conserveringstechnieken:

  1. Een vriesverse kant en klaar maaltijd; de maaltijd wordt geconserveerd middels invriezen direct na bereiding (shockfreezing, de maaltijd wordt geforceerd ingevroren tot ca. -40 graden Celsius, daarna wordt de maaltijd opgeslagen tot -20 graden Celsius). Door deze techniek worden alle essentiële voedingswaarden zoals mineralen en vitaminen behouden, en is de maaltijd langdurig houdbaar in de vriezer (ca. 12 maanden).
  2. Een koelverse kant en klaar maaltijd; de maaltijd wordt bereid, gepasteuriseerd of er wordt een andere conserveringsmethode toegepast en vervolgens teruggekoeld naar ca. 4 graden Celsius. De maaltijd is beperkt houdbaar in de koelkast (maximaal 12 dagen)
  3. Een dagverse maaltijd; de maaltijd wordt bereid en zonder conserveringsmethode terug gekoeld tot 4 graden Celsius. De maaltijd dient op dezelfde dag te worden geconsumeerd.

Bron: Wikipedia.org

Bekijk hier al onze kant en klaar maaltijden

Uw voordeel

• Altijd vers
• Bezorging ook in de avonduren of op zaterdag
• Een goede en eerlijke prijs
• U bepaalt wanneer u de bezorging wilt ontvangen
• Koelwagens bezorgen uw boodschappen onder de beste condities
• Vriendelijke service

Lekker en gezond

Wij besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze producten. Welke kant en klaar maaltijd u ook op tafel zet, met de producten van de Boodschappenboer weet u zeker dat u kwaliteit in huis haalt.

De waardering van www.boodschappenboer.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 73 reviews.